Akció | PannonVital
Érrendszeri vizsgálat az Erzsébet- fürdő diagnosztikai központban, Miskolcon

A PannonVital Pharma Kft. elindította rendszeres, Arteriograph-os érrendszeri vizsgálatát, Miskolcon az Erzsébet Fürdő Gyógyászati - és Szűrőközpontban. Az Arteriograph magyar szabadalom, orvosi műszernek minősül. A vizsgálat fájdalommentes, max. 30-45 percet vesz igénybe. A vizsgálat képes az atherosclerosist (érelmeszesedést) már a  korai stádiumban is észlelni. A vizsgálat kiterjed az aorta és a perifériás érrenszer állapotára is. A vizsgálatra előjegyzés tudunk felvenni, minden nap 8-16 óra között a 46/400-225- ös számon vagy a 06-20/256-4222-es telefonszámon. 

tovább
2020-07-01 09:00

Alt

Jelenleg a perifériás szisztolés vérnyomást a felkaron mérjük, annak ellenére, hogy számos metaanalízis bizonyította, hogy a centrális vérnyomást kellene mérnünk az aortánál mivel az sokkal jobban alkalmas a kardiovaszkuláris események megjóslására.
Felnőtteknél a perifériás vérnyomásnak mindig magasabbnak kell lennie, mint a centrális vérnyomásnak. Ennek egyszerű fizikai magyarázata van, ugyanis a perifériák felé egyre jobban szűkül a véredényeink átmérője, így szűkebb csőben nagyobb vérnyomás uralkodik, mint az aorta körüli nagyobb átmérőjű érben. Amikor viszont ez az arány megfordul, az rögtön jelzi számunkra, hogy baj van! Ha ugyanis a centrális vérnyomás a perifériás vérnyomás értéke felé emelkedik, ez azonnal jelzi, hogy az aortában atherosclerosis azaz érelmeszesedés alakult ki. Miért? Mivel kizárólag akkor lehet egy nagyobb átmérőjű csőben magasabb a nyomás, ha azt a csövet belülről valami eldugítja, leszűkíti.

tovább
2020-02-20 19:58

Alt

Bizonyára sokan vagyunk úgy háziasszonyok, hogy munka után beugrunk hazafelé egy bevásárlóközpontba és bedobunk egy kis baromfi húst a kosarunkba, mivel abból lehet a leggyorsabban tartalmas vacsorát főzni a családunk számára. A legkönnyebb vele dolgozni, számos zöldséggel, körettel kombinálható, nem kell túl sokáig sütni-főzni így spórolhatunk a főzési idővel is.

tovább
2020-02-12 19:56

Alt

Ezt a kérdést egy barátunk kedvérét osztom meg veletek, aki nem bír leszokni a rendszeres kóla fogyasztásról, annak ellenére, hogy állandó egészségügyi problémái vannak.
Bizonyára sokan vannak még ezzel így, ezért is érdemes beszélnünk erről.
Önmagában véve a foszfátok fontosak, szervezetünknek szüksége van rájuk az energiatermeléshez és a szervezeten belüli információ továbbításhoz, a sejtmembránok létrehozásához, kalciummal együtt pedig a csontok és a fogak anyagának termeléséhez, a sav-bázis egyensúly fenntartásához.

tovább
2020-02-10 10:06

Alt

Számos egyszerű, bizonyított gyógyhatással rendelkező táplálékunk van, amelyről nem is tudjuk, hogy milyen nagyszerű lehet a rák megelőzésében, illetve a már kialakult betegség kezelésében. Azért fontos ezeknek a táplálékoknak a rendszeres, napi szintű fogyasztása, mivel a nap mint nap bennünk keletkező szabadgyököket kiválóan tudjuk semlegesíteni velük, illetve segítségükkel meg tudjuk akadályozni a DNS-mutációk bekövetkezését szervezetünkben.

tovább
2020-03-05 13:25

Alt

Sajnos sok mindenről! Tőled már egyetlen egy orvosi vizsgálat alakalmával megkérdezte az orvosod, hogy mit eszel, mit iszol napközben és mennyit?

tovább
2020-02-24 10:39

Alt

Figyelje Facebook oldalunkat és web oldalunkat a további információkért!

tovább
2019-02-11 09:53

akció

Vásárolj most 2 db  PannonVital Élet- erő kapszulát  és AJÁNDÉKBA adunk hozzá  1 db  MEGA D3+ Magnéziumot 990 Ft értékben ! 

 Akció érvényessége: 2018.03.01-04.30,  a készlet erejéig! 

Ajánljuk Neked, ha: 

  • fáradékony vagy, reggel nehezen ébredsz
  • nem tudsz koncentrálni a munkahelyeden vagy iskolában
  • ha kimerültnek, motiválatlannak érzed magad
  • ha stresszes környezetben dolgozol vagy tanulsz
  • ha sportolsz és szeretnéd a koncentrációdat és teljesítményedet fokozni
  • ha magas  fizikia  vagy szellemi terhelésnek vagy nap mint nap kitéve
  • ha  ingerlékeny vagy, sokat idegeskedsz
  • ha nem tudsz, mély pihentető alvással aludni
  • ha nem tudsz tartósan regenerálódni pl.: a műszak beosztásod miatt

Javasolt adagolás: Igénytől függően  1 szem  vagy  max. 2 szem naponta, bő folyadékkal 15 óra előtt. ( tejjel és kávéval soha ne vegyünk be gyógynövény kivonatokat! ) 

Tudtad- e, hogy az Élet- erő kapszulában található Koreai vörös ginseng hatóanyag tartalma a feldolgozási módja miatt sokkal magasabb mint a  fehér ginsenggé? A Rhodeola roseát pedig először az orosz sportolók teljesÍtmény fokozására használták "dopping szerek" helyett? 

 

VEDD MEG MIELŐBB, NEHOGY LEKÉSS RÓLA!

tovább
2018-02-08 12:04

PannonVital Szív-Ér akció

Vásároljon 1 db  PannonVital Szív-Ér kapszulát 1590 Ft- os áron és  most 1 db MegaD3+Mg-ot adunk hozzá INGYEN! 

Az akció időtartama: 2017.11.01-12.31, a készlet erejéig!

LIMITÁLD DARABSZÁM! VEDD MEG MIELŐBB, NEHOGY LEKÉSS RÓLA!

Az Ön megtakarítása: 990 Ft

tovább
2017-11-03 20:56
  • Akció