MIRŐL NEM BESZÉLNEK AZ ORVOSOK? | PannonVital
Alt

Sajnos sok mindenről! Tőled már egyetlen egy orvosi vizsgálat alakalmával megkérdezte az orvosod, hogy mit eszel, mit iszol napközben és mennyit?

Elmagyarázta vajon, hogy az egészséged, hogyan függ össze azokkal az élelmiszerekkel, amiket elfogyasztasz nap mint nap? Beszélt már neked arról, hogyan kerülheted el a ma már népbetegségnek számító szív-és érrendszeri megbetegedéseket vagy hogyan csökkentheted a valószínűségét annak, hogy rákos megbetegedés alakuljon ki szervezetedben? Ugye nem? Egyszerűen felírt egy pirulát, amivel kizárólag csak a tüneteidet nyomta el, de az alap problémát valószínűleg nem orvosolta. Feltételezzük azt, hogy ez a hozzáállás csak a rendszer hibájából fakad és nem az orvos közömbösségén, fásultságán múlik. Sajnos ma Magyarországon az egészségügyi ellátó rendszer így működik! Nem a gyógyításra, a megelőzésre, a szervezetben zajlódó biokémiai folyamatok megértetésére helyeződik a hangsúly, és nem a beteg proaktív viselkedésének ösztönzésére, hanem a sok milliárdos üzletet diktáló gyógyszeripari mamut cégek profit igényének kielégítésére törekszik, akár az életünk árán is!
Aki viszont aki többre vágyik és szeretné a saját teste feletti iránytást tudatosan átvenni, jó hírünk van, a facebook oldalunkon is elindítunk egy csoportot, ahol kizárólag a táplálékaink szervezetünkre gyakorolt hatásáról lesz szó. Itt bátran kérdezhetsz és oszthatod meg észrevételeidet azokkal, akiket szintén érdekel a téma. Addig is gyere gondolkozz velünk, és olvass arról, hogy "Miről nem beszélnek az orvosok?”